IDIOMES

En un món globalitzat com el d'avui, és bàsic saber idiomes. Connectar-se a Internet, viatjar, fer negocis... totes aquestes activitats requereixen el coneixement de les principals llengües europees i a nivell mundial per no quedar-se al marge. A On Formació us acompanyem en aquest camí. • Classes d'angles

  Anglès

  Nens i adolescents

  Oferim un pla d’estudis sòlid, ben dissenyat i molt flexible que s’adapta a la vostra disponibilitat horària i a la vostra butxaca.

  Preparem per als exàmens oficials de:

  Universitat de Cambridge:
  Young Learners (A1/A2)
  Key (KET) for Schools (A2)
  Preliminary (PET) for schools (B1)*
  First (FCE) for schools (B2)*

  *Inclouen cursos de 70 hores +15/20 hores totalment gratuïtes de pràctica d’examen a l’escola.


  Joves i adults

  Proposem un gran ventall de cursos d'idiomes per a adults que de ben segur encaixaran amb els vostres interessos.

  Cursos generals de llengua:
  Pensats per millorar les competències de comunicació i comprensió, així com per progressar en l'aprenentage i domini de l'idioma.

  Cursos de conversa:
  Ideals per a aquelles persones que desitgen millorar aquesta competència i mantenir i millorar el nivell assolit mitjançant la utilització regular de l'idioma a nivell oral.

  Cursos de preparació per a exàmens:
  Dissenyats per als alumnes que necessitin o desitgin acreditar objectivament el seu nivell de l'idioma a través d'un títol oficial reconegut.

  Universitat de Cambridge:
  Preliminary (PET) (B1)
  First (FCE) (B2)
  Advanced (CAE) (C1)
  Proficiency (CPE) (C2)

  Escola Oficial d'Idiomes (EOI):
  Proves d'accés
  Nivell intermedi (B1)
  Nivell avançat (B2)
 • Classes de francès

  Francès

  Oferim cursos de francès per a nens, joves i adults que van des del nivell inicial A1 fins al B2. Les classes es realitzen en grups reduïts (mínim 4 alumnes) o en modalitat de classe particular o semi-particular.

  Preparació per a exàmens oficials de:

  Diplôme d'Études en Langue Française (DELF)
  Nivell A1 i júnior A1
  Nivell A2 i júnior A2
  Nivell B1 i júnior B1

  Escola oficial d'idiomes (EOI)
  Proves d'accés
  Nivell intermedi (B1)
  Nivell avançat (B2)
 • Classes d'alemany

  Alemany

  Oferim cursos d'alemany per a nens, joves i adults que van des del nivell inicial A1 fins al B2. Les classes es realitzen en grups reduïts (mínim 4 alumnes) o en modalitat de classe particular o semi-particular.

  Preparació per a exàmens oficials de:

  Goethe - Zertifikat
  Nivell A1 (Fit1 i SD2)
  Nivell A2 (Fit2 i SD2)
  Nivell B1
  Nivell B2

  Escola oficial d'idiomes (EOI)
  Proves d'accés
  Nivell intermedi (B1)
  Nivell avançat (B2)Si esteu interessats a fer algun curs o a aprendre un idioma que actualment no tinguem en oferta, no dubteu a contactar-nos.
A On Formació farem el possible per posar al vostre abast el professorat i els mitjans necessaris perquè pugueu realitzar el curs a les nostres instal·lacions i no hagueu de fer desplaçaments innecessaris a altres localitats. • Classes particulars

  clases particulars d'idiomes


  Duem a terme cursos a mida i classes particulars per a aquelles persones amb interessos o necessitats específiques. Organitzem cursos totalment personalitzats pel que fa a temàtica i duració per donar resposta a les vostres necessitats.

  Les classes particulars tenen una durada de 60 minuts i també oferim mini-sessions, que són de 30 minuts. Aquesta modalitat de classe és especialment recomanable en diverses situacions:

  · Si heu començat les classes més tard, pot ser que necessiteu unes sessions a mida per posar-vos al dia abans d'integrar-vos al grup.

  · Si per perfil, nivell o horaris no trobem el grup que encaixi exactament amb les vostres necessitats i disponibilitat horària, aquesta opció permet no perdre el fil i continuar amb l'aprenentatge.

  · També és la millor opció en el cas d'alumnes que els costa mantenir l'atenció durant un espai de temps massa llarg i/o necessiten una atenció més personalitzada.
 • Cursos bonificats

  cursos empreses bonificats


  A On Formació gestionem i impartim cursos bonificats per a empreses a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo. Organitzem cursos a la carta totalment personalitzats perquè s'adaptin exactament a les necessitats de l'empresa. Els cursos es poden realitzar a les nostres intal·lacions o en modalitat in-house (ens desplacem a l'empresa).

  Oferim des de cursos generals per millorar les competències de comunicació i comprensió i progressar en l'aprenentage i domini de l'idioma fins a cursos específics de modalitat comercial, cursos especials de gestió telefònica, cursos de redacció de correu i informes, cursos de conversa i també cursos de preparació per a l'obtenció de títols oficials en l'idioma escollit.