EXTRAESCOLARS

Som la millor opció per a les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA). Conscients de la complexitat que aquestes entitats tenen a l'hora de gestionar les activitats dels nens i nenes una vegada finalitzen el seu horari escolar, ens adaptem a les seves necessitats i a les de l'escola.

llengues estrangeres i ordinografia

Les activitats

Llengües estrangeres
Anglès
Francès
Alemany

Ordinografia
Treballem en franja de migdia i tarda de dilluns a divendres.

Mètode de treball, distès i lúdic

Ambient distès i lúdic

El nostre mètode de treball es desenvolupa en un ambient distès i lúdic i a través de dinàmiques de grup i individuals adaptades a les capacitats i destreses pròpies de cada edat. D'aquesta manera, els nens i nenes tenen l’oportunitat d’experimentar i aprendre a partir d’estímuls visuals (mímica, flashcards, dibuixos, fitxes, pósters...), estímuls auditius (cançons i altres materials d’àudio) i dinàmiques de resposta total.

aprenentatge a través del joc

Activitats a través del joc

Les activitats es realitzen a través del joc com a element vertebrador i, si l’escola ens cedeix un espai equipat amb projector i connexió d'internet, també l’utilitzem per fer nombroses activitats de tal forma que aprendre i activar el lèxic es pugui fer d’una manera molt visual, didàctica i divertida.

Clases de ordinografia
Clases extraescolars